In deze uitdagende branche vervoeren we geld en waardevolle goederen. Je haalt bijvoorbeeld biljetten op bij banken en brengt muntgeld naar winkeliers. Dat gebeurt in een zwaar beveiligde geldwagen. Ook leeg je de slimme kluizen van onze klanten. Je komt daar met regelmaat over de vloer en hebt dus veel contacten.
Het is een baan die risico's met zich meebrengt. Je functie valt daarom onder de beveiligingsbranche. Alle geldwagens staan in direct contact met het National Control Center. De collega's op deze meldkamer kennen de routes en zien altijd waar de wagens zich bevinden.
Vanuit vijf vestigingen vertrekken dagelijks 198 geldwagens door heel Nederland. Elke vestiging heeft zijn eigen team, aangestuurd door supervisors en assistent supervisors.Zij zorgen ervoor dat iedereen zijn werk goed en veilig kan doen. Als routeplanner ben je verantwoordelijk voor de beste routes voor je collega's. Durf jij de uitdaging aan om waardevolle spullen te vervoeren? Kijk dan of er een passende vacature beschikbaar is en solliciteer direct.
Transport
Ik doe dit werk nu vijf jaar. Deze functie is me niet komen aanwaaien hoor! Ik heb zelf aangegeven dat ik me wil ontwikkelen. Bij Brink's wordt dat gelukkig gezien. Dat maakt het leuk voor mij en geeft de energie om net dat stapje extra te zetten
Shanna RoecoertPersoneelsplanner