Brink's is de grootste dienstverlener in Nederland voor geld- en waardetransport en cashmanagement. Maar onze activiteiten gaan veel verder dan het tellen en vervoeren van geld. We hebben oplossingen voor het hele betalingsverkeer, denk bijvoorbeeld aan pinnen en mobiel betalen. Onze klanten zijn divers: financiële instellingen, detailhandel, grote retailers, horeca maar ook gemeenten en vervoersbedrijven. Dagelijks zetten ruim 1000 medewerkers zich op verschillende vakgebieden in voor onze klanten.
Medewerkers

1020

Medewerkers
Geldwagens

198

Gepantserde geldwagens
Vestigingen

5

Locaties in Nederland
Klanten

6153

Klanten
Locaties

55.345

Locaties waar we komen in Nederland
Munten

1,5 miljoen

Munten worden wekelijks geteld

Kernwaarden

Alles wat we doen, doen we bij Brink's vanuit onze kernwaarden: Veiligheid, Klantgerichtheid, Integriteit, Betrokkenheid, Diversiteit en Gelijkwaardigheid en Continue verbetering. Ze vormen als het ware het DNA van ons bedrijf. Het zorgt ervoor dat iedereen overal hetzelfde doet vanuit een gezamenlijke gedachte. Dat maakt het verschil voor onze medewerkers en klanten.
Kernwaarden

Voordelen

Werk je bij Brink's dan heb je een aantal voordelen: flexibel (thuis) werken zodat werk en privé goed in balans zijn (functie afhankelijk), sporten met korting, elke dag gratis vers fruit, korting op verzekeringen en theater- en museumbezoek en doorgroeimogelijkheden.

Opleidingen

Bij Brink’s krijg je opleidingen die bij jouw baan passen. Sommige daarvan zijn verplicht voor het goed kunnen uitvoeren van je functie. Maar we bieden ook mogelijkheden voor persoonlijke groei, door trainingen via een opleidingsinstituut of onze eigen online academy. Zo kan je bijvoorbeeld alles leren over Agile werken of een cursus Spaans volgen.

Onze mensen

Ons succes hebben we mede te danken aan onze medewerkers. Samen werken we hard en zijn we continu in beweging zijn. De wereld verandert en wij veranderen mee. Dat doe je niet alleen maar dat doen wij als team. Wij hebben een open en informele bedrijfscultuur, waarbij ieder individu telt. Daar zijn we trots op!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES!