Voor het onderhoud en beheer van onze slimme kluizen en geldautomaten zetten wij onze engineers in. Als engineer los je de meeste storingen op afstand op. Soms moet je ter plekke met een oplossing komen. Daarbij horen ook software applicaties, (de)montage en het sleutelen aan slimme kluizen en geldautomaten.

Ook onze geldwagens zijn een uniek staaltje techniek, om de veiligheid van de transporteurs te waarborgen. Alle techniek wordt door Brink's en onze partners ontwikkeld. Ook het onderhoud van de wagens doen we grotendeels zelf. Is dat een mooie uitdaging voor jou?

Je begrijpt dat veel van onze dienstverlening afhankelijk is van software. Een klein team ontwikkelt, beheert en onderhoudt deze informatiesystemen.
Veel van onze klanten zijn banken en winkels. Maar ook de eigen medewerkers kunnen rekenen op de hulp van onze engineers. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in dit specialisme? Solliciteer dan op één van onze technische functies.
Erik Roos
"Bij Brink's heerst een sfeer van aanpakken, met elkaar de schouders eronder zetten en dingen voor elkaar krijgen. Maar zeker ook gezelligheid en respect voor elkaar. Bijzonder vind ik dat je tegen iedereen op elk niveau open en eerlijk kunt zijn."

Erik Roos

IT Projectmanager

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES!