Transport

Sylvana, Waardetransporteur

Sylvana begon als 17-jarige aan haar stage bij Brink’s en ontdekte hoe leuk ze het werk als geld- en waardetransporteur vond. Na het behalen van haar diploma kon ze meteen in dienst komen.

Transport

Mandy, Waardetransporteur

Mandy (18) werkt sinds enkele maanden als geldtransporteur. En dat bevalt heel goed. ‘Het is afwisselend, gezellig en leuk. De dagen vliegen voorbij.’

Transport

Harry, Waardetransporteur

Harry (30) werkt al 11 jaar als geld- en waardetransporteur. Hij rijdt op de geldwagen en ook op de grote vrachtwagen en in noodsituaties. ‘Een kantoorbaan is niets voor mij. Laat mij maar lekker op pad zijn en onder de mensen.’

Transport

Martijn, Waardetransporteur

Martijn (39) werkt vanuit de vestiging Hoogeveen als geld- en waardetransporteur. Hij rijdt naar automaten en retailers in Twente en de Achterhoek. In de 15 jaar bij Brink’s is zijn takenpakket flink uitgebreid.

Transport

Jeroen, Waardetransporteur

Jeroen (26) had al een paar jaar ervaring toen hij in 2019 bij Brink’s begon als geldtransporteur. Zo kon hij snel doorgroeien naar de functie van mentor en inmiddels assistent-supervisor.

Transport

Aaron, Waardetransporteur

Aaron (25) combineert het werk als geld- en waardetransporteur met een opleiding Beveiliging. ‘Dit werk is zo afwisselend, de dagen vliegen voorbij. Ik zou niets anders willen doen in de Beveiliging.’

Transport

Chris, Mentor Waardetransporteur

Chris werkt al twaalf jaar voor Brink’s op de geldwagen, waarvan zes jaar als mentor. Vertrouwen en eerlijkheid zijn een must in dit beroep. Want werken als waardetransporteur is teamwork.

Transport

Jennifer, Waardetransporteur

Jennifer (20) werkt sinds december 2021 als waardetransporteur bij Brink’s in Capelle aan den IJssel. ‘Dit werk is zoveel leuker en afwisselender dan ik dacht!’

Customer service

Philip, Key Account Manager

"Elke dag is weer anders! Dagelijks heb ik contact met onze klanten. Veel verschillende klanten. Retailers, horeca, gemeenten. Allemaal hebben ze een ander vraagstuk rondom geld. Dat maakt mijn werk interessant en uitdagend."

Hoofdkantoor

Ger, Fleet Management & Development

Veiligheid is letterlijk van levensbelang voor onze waardetransporteurs. De eisen die we aan de voertuigen stellen zijn daarom heel hoog. Uit eigen ervaring weet ik dat mijn werk levensreddend kan zijn.

Transport

Ronnie, Waardetransporteur

Ronnie werkte tien jaar in de horeca, toen hij besloot bij Brink’s te solliciteren als geld- en waardetransporteur. Intussen haalt hij zijn beveiligingsdiploma.

Transport

Elise, Waardetransporteur

Elise (20) werkt als geld- en waardetransporteur terwijl ze haar diploma Beveiliger haalt. ‘Ideaal dat je verzekerd bent van een leuke baan zodra je je diploma hebt.’

Transport

Dennis, Mentor Waardetransporteur

Werken als waardetransporteur vraagt om een gezonde dosis mensenkennis en verstand van apparaten. Elke dag is anders. Dat heeft ook met de veiligheid te maken, legt Dennis uit.

Hoofdkantoor

Pascal, Portfoliomanager

"In mijn team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. We werken nauw samen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten. Diversiteit is een van de waarden van Brink’s.

Transport

Miranda, Waardetransporteur

Miranda werkt al 15 jaar voor Brink’s als geld- en waardetransporteur. Op het werk is ze altijd vrolijk, vlot en vriendelijk. Dat heeft een reden. Miranda: ‘Ik probeer altijd op mijn best te zijn.

Stages en Traineeships

Roos, Trainee

"Vanaf mijn eerste werkdag ben ik met open armen ontvangen en draai ik als volwaardig collega op de verschillende afdelingen mee. Verdeeld over 2 jaar voer ik 4 opdrachten uit, waarbij ik zelf invloed en zeggenschap heb op de invulling hiervan.

Techniek

Erik, IT Projectmanager

Alles rondom cash makkelijk, veilig en betaalbaar maken: aan die missie draagt Projectmanager Erik (50) graag bij. Voor heel Europa.

Transport

Shanna, Waardetransporteur & Planner

Het leuke van mijn job is dat ik zowel op de weg zit als op kantoor om het allemaal te regelen Als waardetransporteur ziet Shanna Roecoert (27) zo’n 40 klanten per dag.

Transport

Kervan, Waardetransporteur

Als veelbelovend bokser wil waardetransporteur Kervan zichzelf continu uitdagen en verbeteren. Dat past uitstekend binnen de missie van Brink’s.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES!