In deze uitdagende branche vervoeren we geld en waardevolle goederen. Je haalt bijvoorbeeld biljetten op bij banken en brengt muntgeld naar winkeliers. Dat gebeurt in een zwaar beveiligde geldwagen. Ook leeg je de slimme kluizen van onze klanten. Je komt daar met regelmaat over de vloer en hebt dus veel contacten.

Het is een baan die risico's met zich meebrengt. Je functie valt daarom onder de beveiligingsbranche. Alle geldwagens staan in direct contact met het National Control Center. De collega's op deze meldkamer kennen de routes en zien altijd waar de wagens zich bevinden.

Vanuit 5 vestigingen vertrekken dagelijks 198 geldwagens door heel Nederland. Elke vestiging heeft zijn eigen team, aangestuurd door supervisors en assistent supervisors.Zij zorgen ervoor dat iedereen zijn werk goed en veilig kan doen. Als routeplanner ben je verantwoordelijk voor de beste routes voor je collega's. Durf jij de uitdaging aan om waardevolle spullen te vervoeren? Kijk dan of er een passende vacature beschikbaar is en solliciteer direct.
Kervan Boom
Kervan: ‘Ik doe dit werk nu drie jaar. Het eerste jaar heb ik vooral op de geldwagens gezeten en de grote vrachtwagens voor bulk. Afwisselend en uitdagend werk. Toch wilde ik ook andere dingen kunnen en multi-inzetbaar zijn. Mijn leidinggevende kon die ambitie wel waarderen. Ik kreeg de kans en opleiding om eenmans transporten te doen. Die geven me wat meer vrijheid. Dat is typisch Brink’s: als je aangeeft dat je bereid bent aan te pakken, krijg je ook kansen.

Kervan Boom

Geld- en Waardetransporteur

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?