‘Samen dingen voor elkaar krijgen, dat is de mentaliteit’

Alles rondom cash makkelijk, veilig en betaalbaar maken: aan die missie draagt Projectmanager Erik (50) graag bij. Voor heel Europa.

Erik: ‘Ik werk voor het Brink’s Acceleration Center. Daar werken verschillende experts samen aan het digitaliseren en future-proof maken van Brink’s betaaloplossingen. Onze taak is alles rondom cash makkelijk, veilig en betaalbaar te maken, zowel voor retailers als banken. Dat is een flinke verantwoordelijkheid. En een rol die we heel serieus nemen.

Momenteel werk ik bijvoorbeeld aan het implementeren van de mogelijkheid van provisional credit in Roemenië en België, als onderdeel van het project Brinks Complete. Het is slechts een van de vele projecten in verschillende Europese landen.

Open cultuur

Brink’s is een wereldspeler op het gebied van cash management. Een innovatief bedrijf, dat ver vooruit kijkt. Dat werkt inspirerend. Je bent daardoor niet alleen met de continuïteit van het bedrijf bezig, maar ook met je eigen toekomst en ontwikkeling.

Samen dingen voor elkaar willen krijgen, dat is de mentaliteit. De uitdaging is steeds, of je kunt waarmaken wat je beoogt voor je klanten. Maar gezelligheid en respect voor elkaar is ook belangrijk.

Bijzonder vind ik dat je bij Brink’s tegen iedereen op elk niveau open en eerlijk kunt zijn. Ik kan tegen de hoogste baas zeggen: ‘Ik ben het niet met je eens.’ Dan discussiëren we erover en wordt er echt naar je geluisterd. Voorheen werkte ik bij een bank, daar deed je zoiets echt niet! Die openheid en integriteit heb je hier ook wel nodig. Want je hebt natuurlijk wel te maken met gevoelige informatie en waardevolle eigendommen.’