Wij bieden jong talent graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Daarvoor delen we maar al te graag onze kennis en ervaring. Je kunt op verschillende afdelingen stage lopen of afstuderen, afhankelijk van je opleiding en wensen. Samen kijken we waar jij het meeste kan leren. Je ontvangt een mooie stagevergoeding of een passend salaris.

Ook bieden wij management traineeships aan, waarbij je gedurende twee jaar elk half jaar op een ander project wordt geplaatst. Op deze manier leer je onze organisatie goed kennen en doe je op verschillende afdelingen ervaring op. Na deze twee jaar kijken we of er een passende (leidinggevende) functie beschikbaar is. Tijdens het traineeship ontvang je maandelijks een goed salaris en je krijgt de beschikking over een leaseauto.

Ook zo'n flitsende start maken? Neem dan contact op.
Roos Weers

"Vanaf mijn eerste werkdag ben ik met open armen ontvangen en draai ik als volwaardig collega op de verschillende afdelingen mee. Verdeeld over 2 jaar voer ik 4 opdrachten uit, waarbij ik zelf invloed en zeggenschap heb op de invulling hiervan. Ik geef aan wat ik graag wil leren en waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Ik mocht zelfs een aanvullende opleiding volgen en wordt continu begeleid door een externe coach. Iedereen is betrokken en behulpzaam. Als trainee heb je een speciale positie binnen Brink's en zo voelt het ook!"

Roos Weers

Trainee

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES!