‘Samen met twee collega’s zijn we ondersteunend bij alle mogelijke HR-taken. Denk aan de administratie van contracten, urendeclaraties, salarissen. Daarnaast is ons team de vraagbaak voor alles wat de medewerkers betreft, van personeelsbeleid tot CAO. Waar mogelijk zoeken we een kwestie zelf uit, of we verwijzen door naar de HR Adviseurs of verantwoordelijke collega.
Het leukste aan dit werk is dat we zowel de medewerkers als leidinggevenden ondersteunen. Wij zoeken alle mogelijkheden uit, zetten onze kennis en ervaring in en dragen het dan over. Elke dag is anders, elke vraag is een uitdaging. Je moet kritisch blijven, de regels kennen en ook wil je de medewerkers tevreden houden en aan hun wensen tegemoet komen. Dat is steeds balanceren en houdt het spannend.
Typisch Brink’s is dat je bij iedereen kunt aankloppen met je vraag. Niets is te gek. Er werken fijne mensen waarmee ik heel graag samenwerk. Ieders inzet en gedrevenheid blijft niet onopgemerkt. Je krijgt hier volop kansen om door te stromen en jezelf te ontwikkelen. In mijn eerste week dacht ik al: dit voelt als een warm bad, hier ga ik blijven. Terwijl ik uit een andere branche kwam, voelde ik me hier heel welkom.’
Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?