Bij Brink's heerst een sfeer van aanpakken, met elkaar de schouders eronder zetten en dingen voor elkaar krijgen. Maar zeker ook gezelligheid en respect voor elkaar. Bijzonder vind ik dat je tegen iedereen op elk niveau open en eerlijk kunt zijn.
Bij Brink’s heerst een sfeer van aanpakken, met elkaar de schouders eronder zetten en dingen voor elkaar krijgen. Maar zeker ook gezelligheid en respect voor elkaar. Bijzonder vind ik dat je tegen iedereen op elk niveau open en eerlijk kunt zijn. ‘Ik hou mij bezig met verschillende ICT- projecten. Die hebben allemaal te maken met de eigen bedrijfsvoering. Ik heb dus niet met klanten te maken, maar wel met diverse afdelingen binnen Brink’s.
Het werk bestaat voornamelijk uit mailen, bellen, overleggen, plannen maken. Bijvoorbeeld over een nieuw systeem dat het werk automatiseert, de implementatie van software voor onze telcentrales, het upgraden van servers en het implementeren van de app Brink's for You als intern communicatieplatform. Het grote voordeel van projectmatig werken vind ik de afwisseling. En steeds weer de uitdaging of het gaat lukken wat je beoogt.
Bij Brink’s heerst een sfeer van aanpakken, met elkaar de schouders eronder zetten en dingen voor elkaar krijgen. Maar zeker ook gezelligheid en respect voor elkaar. Bijzonder vind ik dat je tegen iedereen op elk niveau open en eerlijk kunt zijn. Ik kan tegen de hoogste baas zeggen: ik ben het niet met je eens. Dan discussiëren we erover en wordt er echt naar je geluisterd. Ik ben blij met de groeimogelijkheden en dat ik nog elk dag leer binnen mijn functie.
Brink’s is een innoverend bedrijf, dat steeds ver vooruit kijkt. Dat werkt inspirerend. Je bent daardoor zelf ook bewuster met de toekomst bezig, je eigen ontwikkeling, de continuïteit van de organisatie en wat je daar aan kunt bijdragen.’
Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?