Als veelbelovend bokser wil waardetransporteur Kervan (23) zichzelf continu uitdagen en verbeteren. Dat past uitstekend binnen de missie van Brink’s.
Kervan: ‘Ik doe dit werk nu drie jaar. Het eerste jaar heb ik vooral op de geldwagens gezeten en de grote vrachtwagens voor bulk. Afwisselend en uitdagend werk. Toch wilde ik ook andere dingen kunnen en multi-inzetbaar zijn. Mijn leidinggevende kon die ambitie wel waarderen. Ik kreeg de kans en opleiding om eenmans transporten te doen. Die geven me wat meer vrijheid. Dat is typisch Brink’s: als je aangeeft dat je bereid bent aan te pakken, krijg je ook kansen.

Professioneel boksen als droom

Mijn grootste droom is om professioneel bokser te worden. Het betekent wel dat ik niet veel anders doe dan werken en trainen. Ik ben hooguit een uurtje thuis en dan ga ik alweer naar de sportschool, waar ik ook les geef aan kinderen. En dan zijn er nog de wedstrijden. Ik ben nu twee keer Nederlands kampioen geworden in mijn gewichtsklasse.

Bij Brink’s reageren ze positief op mijn sportambities. Ze steunen me en zijn trots op me. Als ik avonddienst heb, train ik ’s ochtends en andersom. Ik denk overigens dat mijn werkgever alleen maar profijt heeft van mijn fitheid. Ik heb veel energie, ben enthousiast en altijd goed gehumeurd tegen klanten. Ook voel ik me extra zelfverzekerd door het boksen. Dat neem ik weer mee in m’n werk als waardetransporteur.
In de sport ben ik mezelf steeds aan het uitdagen en verbeteren. Bij Brink’s is dat niet anders. Elke dag de juiste keuzes maken, positief blijven en de beste versie van mezelf neerzetten. Daar ben ik wel heel bewust mee bezig.’

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?