Het leuke van mijn job is dat ik zowel op de weg zit als op kantoor om het allemaal te regelen.

Als Waardetransporteur/Personeelsplanner ziet Shanna (27) zo’n 40 klanten per dag. In deze functie heb je elkaar nodig. Niet alleen voor de resultaten maar vooral ook voor het werkplezier.

Shanna: Ik doe dit werk nu vijf jaar. Deze functie is me niet komen aanwaaien hoor! Ik heb zelf aangegeven dat ik me wil ontwikkelen. Bij Brink’s wordt dat gelukkig gezien. Dat maakt het leuk voor mij en geeft de energie om net dat stapje extra te zetten. Niemand staat er bij stil welke enorme puzzel er achter het waardetransport schuilgaat. Achter elk waardetransport staan de mensen die ervoor zorgen dat je op pad kunt, dat de wagens in orde zijn, de routes gemaakt zijn en dat je de juiste materialen bij je hebt. Het is een combinatie van een goede voorbereiding en een goede uitvoering. Als personeelsplanner moet ik weten wie er kennis heeft op een bepaald gebied, van een bepaalde klant of een bepaald soort automaat. Zodat je de juiste mensen kunt inzetten op de juiste route.

Een belangrijke schakel

‘Omdat ik zelf ook op de weg zit, hoor ik wat er leeft onder collega’s. Dat koppel ik terug naar de binnendienst of routeplanning om te kijken of we daar iets mee kunnen. Voorheen klaagde ik ook wel eens, maar nu weet ik wat er bij komt kijken om het te organiseren. De mensen op de weg vragen aan je, maar de klanten ook. Dat is soms schipperen. Bijvoorbeeld als er een spoedtransport is, dan probeer je daarvoor een collega bereid te vinden die daar in de buurt rijdt. Je hebt elkaar nodig. Niet alleen voor de resultaten maar vooral ook voor het werkplezier!’

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?